Chalet Depan Pantai Di Langkawi Ni Viral Di Facebook, Disebabkan Viewnya Yang Sangat Memukau

0 8,308

‍‍‍‍‍‍Tak ada lagi yang menggembirakan hati bila bangun je tidur terus nampak view laut membiru depan mata. Deruan ombak pun boleh dengar dari dalam bilik. ‍‍‍‍‍‍‍‍

Siapa yang sukakan moment ni, boleh la menginap kat chalet depan pantai di Langkawi ni. Terletak kat Tanjung Rhu, chalet ni simple je, tapi boleh bagi kepuasan maksimum pada pengunjung.

Yang specialnya chalet ni ialah kedudukannya yang betul² kat tepi pantai. Tak perlu menapak jauh pun kalau nak ke persisiran pantai tu. Buka pintu je terus nampak laut terbentang luas.

Tambah lagi kat depan chalet ada tempat duduk santai yang boleh kita nikmati pemandangan dan udara dari laut. Dan ombaknya pun tenang tak bergelora.

Paling menarik, kita boleh buat pelbagai aktiviti dekat dengan pantai. Antaranya adalah mandi manda, main layang-layang, atau aktiviti family day juga boleh.

Kalau korang nak suasana romantik dan relaks², memang sesuai sangat bercuti kat chalet ni.

HARGA PROMOSI PKP SEHINGGA HUJUNG TAHUN 2020

Kat sini ada 10 bilik penginapan. Dengan kedudukan 5 buah bilik seaview dan 5 buah lagi roadview. Semua bilik ni sedang dalam promosi gila-gila sepanjang tahun 2020 ni.

Dapat harga murah, dapat pula menikmati penginapan chalet depan pantai yang best!

‍‍‍‍‍‍Standard Seaview (2 unit)

  • 1 king bed
  • Harga asal RM170. Promosi PKP RM100/malam

Triple Seaview (2 unit)

  • 1 single bed + 1 queen bed
  • Harga asal RM200. Promosi PKP RM150/malam

Family Seaview (1 unit) – 2nd floor

  • 2 queen bed
  • Harga asal RM200. Promosi PKP RM170

K‍‍‍lik sini untuk tengok banglo mewah dan murah dengan private pool untuk percutian bersama keluarga musim PKP ni.

Standard Roadview (4 unit)

  • 1 king bed
  • Harga asal RM150. Promosi RM80/malam

‍‍‍‍‍‍Family Roadview (1 unit) – 2nd floor

  • 2 queen bed
  • Harga asal RM180. Promosi PKP RM150

Dalam chalet ni lengkap dengan aircond, tv, almari, water heater, towel, toiletries, seterika, dan kettle. Teres/balkoni pun turut ada di setiap bilik untuk ruangan duduk dan bersantai.

Bukan dapat view yang memukau je, keselesaan pun boleh dirasai dengan segala kelengkapan yang disediakan.

Selain dari tu, kelebihan lain chalet ni ialah suasananya yang tenang berbanding Pantai Chenang yang selalu jadi pilihan orang ramai bila bercuti ke Langkawi.

Walaupun bukan antara yang berdekatan pekan Chenang, tapi ianya masih berhampiran dengan Pekan Kuah (20 minit) dan Oriental Village & Cable Car (15 minit).

Nak jalan-jalan ke tempat perlancongan sekitar Langkawi pun tak ada masalah. Masih mudah di access ke kawasan-kawasan popular tersebut.

Bukan tu je. Ianya berdekatan juga dengan tempat-tempat lain yang popular di Langkawi. Antaranya:

  • Langkawi Wildlife Park (8.72km)
  • Telaga Tujuh (15.7km)
  • Under Waterworld (18.62km)
  • Pulau Payar Marine Park (15.75), dan banyak lagi

Jom la booking cepat chalet depan pantai ni, sementara promosi PKP masih dibuka sehingga hujung tahun.

Nama: Primrose Seaview

Alamat: Jalan Tanjung Rhu, Mukim Ayer Hangat, Langkawi 07000 Ayer Hangat Kedah.

No phone: 010-503 1366

Leave A Reply

Your email address will not be published.