Pakej Pulau Redang Murah, Siap Dapat Tidur Bilik Deluxe Untuk 3H2M

0 23,737

Tiap kali nak bercuti ke pulau, mesti ramai yang mencari pakej Pulau Redang murah sebagai destinasi percutian. Semua tahu, Pulau Redang sangat popular sebab kecantikan pasir dan air lautnya. Boleh dikatakan antara pulau yang paling cantik di Malaysia.

Kat sini bukan environment je cantik. Tapi bagi pengalaman paling best bila buat aktiviti laut yang paling popular iaitu snokerling.

Air laut jernih sehingga dasar

Terutama sekali di Pantai Pasir Panjang di pulau ni. Pantai ni antara yang paling cantik dengan keputihan pasirnya. Dengan batu karang dan ikan yang terdapat hanya beberapa meter sahaja dari tepi pantai, Pantai Pasir Panjang memang jadi tarikan pelancong untuk buat aktiviti snorkeling saban tahun.

Pasir dan batu yang cantik

PAKEJ SNORKELING MAMPU MILIK UNTUK 3H2M

Terdapat di Redang Holiday Beach Resort. Pakej Pulau Redang murah untuk 3H2M boleh didapati di resort ni untuk percutian sepanjang tahun 2020.

Resort ni terletak di kawasan persisiran pantai di Pulau Redang, dengan seni bina tradisional, ianya antara yang paling cantik di sini. Ramai pengunjung berpuas hati dengan kecantikan dan kemudahan yang pihak resort sediakan.

Buka je tingkap terus dapat menikmati air laut biru dan udara segarnya

PEMANDANGAN YANG CANTIK DARI BILIK PENGINAPAN

“Terima kasih dengan perkhidmatan terbaik untuk 3H2M ni. Kemudahan di sini terbaik. Hidangan makanan di luar jangkaan saya. Dan pemandangan dari bilik dan resort sangat cantik..” – Ini antara komen dari salah satu pengunjung ke sini.

Serendah RM350/sorang untuk 3H2M, pengunjung boleh nikmati:

✔️ Penginapan bilik selesa berpenghawa dingin
✔️ Semua makan minum
✔️ Boat pergi balik dari Jeti Merang Setiu
✔️ 3 trip snorkeling

Jenis bilik penginapan yang ada di sini ialah:

🔹 Standard Room:

  • 2 double bed
  • 2-4 orang
  • Shower bath
  • Private bathroom

🔹 Deluxe Room:

  • 2 double bed
  • 2-4 orang
  • Shower bath
  • Private bathroom

🔹 Semi-D Banglo:

  • 3 double bed
  • 2-6 orang
  • Shower bath
  • Private bathroom

🔹 Semi-D Banglo Seaview:

  • 3 double bed
  • 2-8 orang
  • Shower bath
  • Private bathroom

Pemandangan dari ruang santai di hadapan banglo

TAK NAK MANDI LAUT, KOLAM RENANG PUN ADA

Ada yang mungkin tak suka mandi air laut atau dah muak ke pantai, boleh juga berendam dalam kolam renang yang ada di resort. Kolam renang ni termasuk sekali dengan jakuzi dan kolam untuk kanak-kanak. Sekitar kolam renang juga terdapat ruang duduk yang dikelilingi tanaman-tanaman hijau untuk pengunjung duduk dan berehat santai. Mudah untuk ibu bapa nak mengawal anak-anak yang sedang bermandi manda.

Pemandangan pokok-pokok menghijau di sekitar resort

Bukan tu je, kat resort ni ada juga tempat yang boleh pengunjung buat aktiviti dan permainan sendiri. Boleh bermain bola tampar, bola sepak pantai, dan game sukaneka. Ruang untuk berkaraoke pun ada! Jangan risau kalau tak ada aktiviti yang boleh dibuat kat sini. Kemudahan yang resort sediakan ni confirm tak kan buatkan pengunjung boring sepanjang bercuti kat sini.

MAKAN-MAKAN SAMBIL MENGHADAP AIR LAUT BIRU

Specialnya kat sini, pengunjung boleh menikmati juadah makanan yang pelbagai yang pihak resort sediakan. Makanan ni termasuk sekali dalam pakej percutian yang diambil. Paling syok sekali, sambil menjamu selera, sambil tu boleh menghayati pemandangan laut biru depan mata. Dapat nikmati pula udara dingin dari pantai. Memang satu pengalaman yang tak dapat dilupakan.

Menjamu selera sambil menikmati pemandangan laut biru

Apa lagi. Jom booking awal pakej Pulau Redang 3H2M ni sebelum waktu peak hujung tahun. Rebut tempat sebelum tempahan penuh!

Nama: Redang Holiday Beach Villa

Alamat: 35, Jalan Bandar, 20100 Kuala Terengganu, Terengganu

No phone:  +609 – 624 5500+609 – 624 2236

 

Ada lagi resort murah depan pantai yang boleh korang usha untuk percutian lepas pkp ni. Serendah RM60/seorang je dah boleh bawa keluarga datang ke sini tau!

Leave A Reply

Your email address will not be published.