#NotaCutiBajet: Nak tahu cara stay hotel dengan harga murah? Klik 👉 ‍‍‍‍‍‍
JOIN TELEGRAM

Hanya RM142 Untuk 4 Orang, Nikmati Penginapan di 3 Resort Terbaik di Pahang ni!

0 4,165

Harga asalnya RM350! Tapi dengan Voucher Percutian Kasih Sayang oleh EryabySuria, pembeli voucher ni boleh menikmati penginapan BILIK DELUXE kat 3 resort terbaik di Pahang ni dengan harga RM142.19/malam sahaja!

Yang paling bestnya tu, voucher ni SAH dalam tempoh 2 TAHUN sehingga tahun 2022! Beli sekarang, dan pilih tarikh percutian sepanjang tempoh tu.

Promosi ni sudah dibuka dari tarikh 1 Ogos2020, dan akan masih dibuka sehingga sekarang. Selepas pembelian, pengunjung dah boleh mula pilih tarikh untuk menginap di resort, bermula dari tarikh tersebut sehingga 2 tahun berikutnya.

Menariknya, kita akan dapat pengurangan 10% lagi dan menjadikan jumlah bayaran satu malam hanya RM142.19.

ilihlah penginapan yang mana satu pembeli voucher ingin duduk antara 3 resort terbaik di Pahang dibawah EryabySuria ni.

ERYA by SURIA HOTSPRING BENTONG

Resort ni terletak dalam lebih kurang 69km dari Kuala Lumpur. Dah ramai yang tahu kat sini terkenal dengan kolam air panas semulajadinya. Tersergam di tengah-tengah hutan di Bentong, kat sini memberi suasana nyaman dan tenang.

Selain dari kolam air panas, kat sini turut ada kolam air biasa untuk pilihan pengunjung.

Bilik yang ditawarkan untuk voucher ni ialah BILIK DELUXE TRIPLE. Ada yang menghadap kolam renang, dan ada juga dengan view taman. Ciri-cirinya ialah:

  • 3 unit katil single
  • Aircond, tv, peti sejuk mini, meja kopi, kettle dan kelengkapan almari
  • Tandas dengan kelengkapan water heater dan barang mandian

Pengunjung juga akan dapat akses ke kolam renang dan kolam air panas yang terdapat di resort ni. Best kan.

ERYA by SURIA CHERATING

Dalam banyak-banyak penginapan resort di Pahang, EryabySuria antara yang terkenal dan jadi pilihan pengunjung sebab kedudukannya di perairan laut China Selatan. Ianya amat terkenal dengan keindahan pantai di sini.

Resort ni terletak dalam 45 kilometer dari bandar Kuantan, Pahang. Keistimewaannya ialah menghadap pantai dan terdapat kolam renang di hadapannya.

Untuk resort ni, bilik yang ditawarkan ialah BILIK DELUXE TWIN. Ada yang menghadap laut, dan ada yang menghadap taman. Ciri-cirinya ialah:

  • 2 katil single
  • Aircond, tv, peti sejuk mini, meja kopi, kettle dan kelengkapan lain
  • Tandas dengan kelengkapan water heater dan barang mandian

Kemudahan akses ke pantai juga akan diberikan. Yang seronoknya menginap di resort tepi pantai ni, pengunjung boleh menikmati banyak aktiviti pantai yang disediakan. Antaranya bola tampar pantai, ATV, banana bot dan macam-macam lagi.

Dengan hanya RM60 seorang, klik sini untuk lihat RESORT KOLAM RENANG DEPAN PANTAI lain yang memberi tawaran hebat ni!

ERYA by SURIA JANDA BAIK

Yang gemarkan suasana flora dan fauna, resort ni amat sesuai untuk anda. Resort Janda Baik ni terletak di kawasan hutan yang penuh bukit bukau menghijau di Pahang.

Berbeza konsepnya dengan resort yang lain, masuk sahaja kawasan sini akan mula terdengar bunyi binatang-binatang hutan dan aliran air sungai dan air terjun.

Bilik penginapan yang ditawarkan bagi voucher ini ialah BILIK DELUXE TWIN. Dan ianya tampak eksklusif dengan konsep warna putih dan emas. Ciri-cirinya ialah:

  • Boleh pilih 2 katil single atau 1 katil besar
  • Aircond, tv, peti sejuk mini, meja kopi, kettle dan kelengkapan lain
  • Wifi
  • Tandas dengan kelengkapan water heater dan barang mandian

Aktiviti luar lain yang boleh dilakukan di sini ialah ATV, memanah, memancing dan menunggang kuda dengan kos bayaran yang telah ditetapkan.

Untuk voucher ni, ada beberapa term and condition yang perlu diambil kira. Antaranya:

  • Buat tempahan bilik 5 hari lebih awal dan tertakluk pada kekosongan bilik mengikut resort
  • Perlu semak dahulu kekosongan bilik
  • Sah pada cuti am dan cuti sekolah TANPA CAJ TAMBAHAN
  • Voucher perlu ditunjuk semasa daftar masuk dan tak boleh ditukar dengan wang tunai

Dan lain-lain lagi.

Apa lagi, jom rebut cepat voucher gempak ni sebelum kehabisan.

Untuk pembelian voucher dan detailnya lagi, boleh klik di link shopee ni bit.ly/ShopeeKasihSayang2

Dan sebarang informasi dan pertanyaan boleh merujuk ke laman Facebook EryabySuria.

Leave A Reply

Your email address will not be published.