#NotaCutiBajet: Nak tahu cara stay hotel dengan harga murah? Klik 👉 ‍‍‍‍‍‍
JOIN TELEGRAM

Hotel Butik Cantik dan Mewah, Penginapan Best dan Privacy di Pahang

0 4,619

Terletak kat tengah-tengah bandar Kuantan, hotel butik cantik dan mewah ni mudah sahaja untuk di access. Yang bestnya, struktur binaannya memberikan vibe seakan-akan resort, dan buatkan pengunjung dapat merasai suasana privacy.

Apa yang istimewa tentang hotel ni ialah konsep hotel butik, susunan dekorasi bilik dan kelengkapannya yang amat selesa sekali. Tengok gambar je pun dah buat kita jatuh hati.

Keselesaan maksima boleh dirasai kat sini dengan katil empuk, suasana bilik nyaman, bersih dan dekorasi mewah. Tambah lagi dengan kelengkapan tv, aircond, wifi, balkoni dan siap kolam renang untuk kanak-kanak.

Kalau korang nak bercuti ke Kauntan tu, boleh lah memilih hotel ni sebagai tempat penginapan yang cozy dan relax.

Klik sini untuk lihat RUMAH HOMESTAY ALA INGGERIS, sebagai port percutian keluarga di Melaka!

Tambahan lagi, hotel ni hanya terletak dalam 5km sahaja dari tengah bandar yang mudah untuk dapatkan kemudahan seperti shopping mall, hospital, airport dan macam-macam lagi.

Yang paling bestnya, ia berdekatan dengan pantai Teluk Cempedak iaitu dalam 4.6km dan Pantai Balok dalam 10km yang boleh kita buat aktiviti laut dan bersantai.

Tempat rekreasi di Pantai Teluk Cempedak
Bersantai di Pantai Balok
Luncur layar di Pantai Balok

Terdapat 7 buah bilik di sini yang sesuai untuk pasangan dan keluarga:

Standard Twin (1 unit)

  • 2 katil single
  • Weekdays RM130 / Weekend RM160

Deluxe Private Garden (2 unit)

  • 1 katil king
  • Private garden
  • Weekdays RM180 / Weekend RM220

Super Deluxe Private Garden (1 unit)

  • 1 katil king
  • Private garden
  • Weekdays RM200 / Weekend RM240

Laman Suite (2 unit)

  • 1 katil king
  • Private garden
  • Outdoor private bathtub
  • Weekdays RM230 / Weekend RM270

Family Loft Suite-2 (1 unit)

  • 2 katil king
  • Private garden
  • Weekdays RM330 / Weekend RM360

Kesemua bilik ni lengkap dengan kemudahan Tv Led, wifi, meja, rak baju, tandas power shower, toiletries, hairdryer, cerek elektrik, coffee,tea dan air mineral percuma. Selesa dan berpatutan sangatlah!

Cuba lah sesekali menginap di sini, kerana pasti akan jatuh cinta bila suasana bertukar kepada malam. Dengan pancaran lampu, membuatkan tempat penginapan kita ini jadi lebih exclusive dan mewah.

Di samping berdekatan dengan pantai, hotel butik cantik dan mewah ni juga berdekatan dengan kawasan alam semulajadi seperti gunung Bukit Pelindung dan Sungai Kuantan.

Di Bukit Pelindung iaitu 2km dari hotel ini terkenal dengan aktiviti hiking dan rekreasi. Bagi yang kaki hiking tu, bolehlah pilih hotel yang selesa ni sebagai tempat untuk melepaskan penat badan.

Menimba pengalaman baru bagi yang pertama kali mendaki bukit, pasti akan membuatkan anda teruja bila dah sampai puncak. Dengan kawasan yang sejuk, menghijau dan disajikan dengan pemandangan seluruh kawasan yang menarik.

Apa sahaja tujuan destinasi ke Kuantan, hotel butik ni sesuai untuk dijadikan tempat pilihan penginapan baik untuk tujuak percutian, kerja luar kawasan atau lain-lain.

Jadi, sesiapa sahaja yang berkelapangan dan mencari tempat percutian ke area Kuantan, boleh pilih Laman Sentosa Boutique ni sebagai destinasi percutian anda.

Saya yakin, anda pasti akan mendapat satu pengalaman luar biasa jika menginap di sini dengan yang tersayang. Dengan kedudukan yang strategik di area pekan, mudah untuk kita akses ke tempat-tempat yang menarik.

Nama: Laman Sentosa Boutique Residence

Alamat: B-809, Jalan Air Putih 2 , Taman Sentosa 25350 Kuantan, Pahang

No phone: 0199751661

Leave A Reply

Your email address will not be published.